Två kvinnliga konsulter i kontorsmiljö

Utbildning och konsultation inom vår plattform


Vi erbjuder workshops för nybörjare såväl som avancerade vidareutbildningar i våra lösningar för digital marknadsföring. Scrolla ner för att se vårt utbud av kommande utbildningar.

Vänligen notera: För att värna om din säkerhet och våra anställdas hälsa, har vi nu valt att endast erbjuda kostnadsfria träningar online.

Öka dina kunskaper inom digital marknadsföring


Delta i våra träningstillfällen för att öka dina kunskaper tillsammans med andra marknadsförare. Vi erbjuder utbildning på grund- och avancerad nivå.

Från idé till genomförande


Våra grupputbildningar är uppdelade i två delar. Under den första delen diskuterar vi upplägg och skapar en lösning. Under del två får du arbeta med praktiska övningsuppgifter för att genomföra lösningen.

 

UPPDATERING 17/3 2020: Våra utbildningar kommer att hållas online tills vidare på grund av den nuvarande folkhälsosituationen.

Kostnad


Våra grupputbildningar på våra kontor kostar 2000 SEK per deltagare för våra kunder (max två deltagare per företag). Vi förbehåller oss rätten att debitera en "no show fee" om du ställer in din medverkan senare än 48 timmar före starttid. Avanmälan sker via din registreringsbekräftelse.

Våra onlineutbildningar är givetvis kostnadsfria och finns tillgängliga på engelska.

Kommande grupputbildningar


  • E-post Grundkurs
  • E-post Avancerad kurs
  • Grundkurser online
Utbildning i epostmarknadsföring

E-post Grundkurs


Grundkursen i APSIS verktyg för e-post ger dig kunskapen som behövs för att lyckas med dina e-postutskick. I kursen får du lära dig att lägga upp en mottagarlista och skapa ett nyhetsbrev med det enkla dra-och släpp-verktyget. Samt att analysera resultaten av dina utskick.

Online

Två kvinnliga konsulter i kontorsmiljö

E-post Avancerad kurs


I vår avancerade utbildning för e-post tittar vi närmare på segmentering och demografisk data. Vi lägger fokus på hur du kan bli mer personlig och relevant i din e-postkommunikation. Lär dig skapa filter baserat på demografisk data såväl som beteendedata (öppningar och klick). Applicera filter på mottagarlistor, rapporter samt innehåll för att ta din e-postkommunikation till nästa nivå.

  • Nya kurstillfällen släpps snart!
 Två personer som deltar i Apsis E-postdesignutbildning.

Grundkurser online


Passar en distansutbildning bättre för dig? Se vårt utbud av kommande utbildningstillfällen online.

E-post Grundkurs

Personligt anpassade utbildningar

Vill du och ditt team förbättra er inom ett specifikt område? Boka en skräddarsydd utbildning med våra digitala experter. Tillsammans bygger vi en utbildning som matchar era behov och målsättningar.