Två kvinnliga konsulter i kontorsmiljö

Utbildning och konsultation inom vår plattform


Vi erbjuder workshops för nybörjare såväl som avancerade vidareutbildningar i våra lösningar för digital marknadsföring. Se vårt utbud av kommande utbildningar på våra lokala kontor.

Öka dina kunskaper inom digital marknadsföring


Delta i våra träningstillfällen för att öka dina kunskaper tillsammans med andra marknadsförare. Vi erbjuder utbildning på grund- och avancerad nivå. Hitta din närmaste utbildning i Sverige, Danmark, Norge or Finland

Group trainings

Från idé till genomförande


Våra grupputbildningar är uppdelade i två delar. Under den första delen diskuterar vi upplägg och skapar en lösning. Under del två får du arbeta med praktiska övningsuppgifter för att genomföra lösningen.

Free trainings

Kostnadsfritt


Våra grupputbildningar är gratis för våra kunder (max två deltagare per företag). Vi förbehåller oss rätten att debitera en "no show fee" på 160 euro per deltagare om du ställer in din medverkan senare än 48 timmar före starttiden.

Kommande grupputbildningar


 • Consultancy
  E-post Grundkurs
 • E-post Avancerad kurs
 • Survey training
  Kurs i enkät
 • event training
  Kurs i event-verktyg
 • Forms
  Kurs i forms-verktyg
 • Email templates tab
  Grundkurser online
Utbildning i epostmarknadsföring

E-post Grundkurs


Grundkursen i APSIS verktyg för e-post ger dig kunskapen som behövs för att lyckas med dina e-postutskick. I kursen får du lära dig att lägga upp en mottagarlista och skapa ett nyhetsbrev med det enkla dra-och släpp-verktyget. Samt att analysera resultaten av dina utskick.

6 november Online (Språk: Engelska)
12 november Online (Språk: Svenska)

Två kvinnliga konsulter i kontorsmiljö

E-post Avancerad kurs


I vår avancerade utbildning för e-post tittar vi närmare på segmentering och demografisk data. Vi lägger fokus på hur du kan bli mer personlig och relevant i din e-postkommunikation. Lär dig skapa filter baserat på demografisk data såväl som beteendedata (öppningar och klick). Applicera filter på mottagarlistor, rapporter samt innehåll för att ta din e-postkommunikation till nästa nivå.

survey training

Kurs i enkät


Under denna utbildning får du heltäckande kunskaper i vårt enkätverktyg. Under utbildningen får du lära dig att skapa enkäter med alla typer av frågor och svarsalternativ. Dessutom får du lära dig att skapa villkorsstyrda frågor, samt lära dig att sätta upp automatiseringar som startar när respondenten slutfört enkäten.

event training

Kurs i event-verktyg


I kursen i APSIS event-verktyg får du lära dig att sätta upp ett event från början till slut. Efter kursen kommer du veta hur det går till att skapa en inbjudan, sätta upp ett anmälningsformulär, skicka påminnelser och uppföljnings-mejl och mycket mer. Vi kommer också diskutera hantering av deltagare som är registrerade till evenemanget, dvs incheckning, avbokning osv.

Creative services team

APSIS Forms: Grundkurs


Med APSIS Forms är det enklare än någonsin att samla den information som krävs för personlig och relevant marknadsföring. Under denna en timmes introduktionskurs kommer vi bla att visa hur du kan skapa din egen design, välja olika fält och publicera ditt formulär. Ni kommer också att få lite tips & tricks på vad man bör tänka på när man skapar formulär.

Nya kursdatum kommer snart.

Email design training

Grundkurser online


Passar en distansutbildning bättre för dig? Se vårt utbud av kommande utbildningstillfällen online.

6 november Online (Språk: Engelska)
12 november Online (Språk: Svenska)

Personligt anpassade utbildningar

Vill du och ditt team förbättra er inom ett specifikt område? Boka en skräddarsydd utbildning med våra digitala experter. Tillsammans bygger vi en utbildning som matchar era behov och målsättningar.