About Us

Workshops som levererar handlingskraftiga insikter


APSIS interaktiva och expertledda workshops ser till att du håller dig uppdaterad om de hetaste trenderna inom digital marknadsföring i Norden. Med erfarenhet från att arbeta med över 4000 kunder ger vi dig insikter, verklighetsbaserade exempel och strategier som sätter fart på dina kampanjer under 2020.

våra workshops


  • Digital Marknadsföring
  • E-handel
digital marketing workshop

Workshops för digital marknadsföring


Hur kan du förtjäna förtroende, samla data och erbjuda det värde dina kunder efterfrågar? Under en session på två timmar presenterar vi de hetaste trenderna, delar med oss utav våra insikter om omnikanalmarknadsföring och går igenom hur du kan accelerera din tillväxt genom att sammanföra innehåll och data.
ecommerce workshop illustration

Workshop om e-handeln i Norden


Landskapet inom den nordiska e-handeln förändras ständigt. Kom ikapp med vår workshop om e-handel där vi delar med oss av det senaste inom industrin, inspirerande exempel och strategiska avväganden i förhållande till förtroende och kundpreferenser. Under workshopen får du också handfasta tips på hur du kan optimera din e-handel. Beroende på om du är kund hos APSIS eller ej, utgår vi antingen från en analys av dina senaste resultat, eller utifrån en snabb analys av din närvaro online.

Vi erbjuder även andra workshops som kan passa dina behov…


Marketing automation workshop


Kom igång med marketing automation genom att bygga ett välkomstflöde för nya kunder och prenumeranter.

Personlig e-postmarknadsföring


Effektiv e-postmarknadsföring har en personlig touch. Denna workshop hjälper dig att sätta en strategi för att skicka personligt anpassade mejl till din målgrupp.

Inspiration inom digital marknadsföring


Inspireras av innovativa lösningar och exempel som vi har handplockat från våra kunder. Denna praktiska utbildning är fylld med personliga tips och tricks.

Vi hjälper dig att lyckas


Är du redo att maximera din digitala marknadsföring? Vårt team av dedikerade konsulter och digitala specialister kan hitta en perfekt lösning för dig.