Vårt engagemang: din strategi

Vill du få ett bättre utfall från din digitala marknadsföring? Investera i våra professionella konsulttjänster och dra nytta av fördelarna – snabbare än du kanske tror.

Flygande start

Din personliga rådgivare på APSIS kommer att skapa ett komma-igång-program som löper över tre månader, där ni går igenom de första stegen samtidigt som du får information om bästa praxis för din digitala marknadsföringsstrategi.

Använd dina styrkor

Använd det som du gör rätt idag och bygg därifrån en fokuserad marknadsstrategi för att lyckas med din digitala marknadsföring. Vårt team med strateger, kreatörer och tekniska experter arbetar målinriktat för att hjälpa dig att lyckas på bästa sätt.

Lyssna på din målgrupp

Vi förser dig med en detaljerad rapport om utfallet av din digitala marknadsföring vid vår uppföljning efter sex månader, där vi analyserar de viktiga drivkrafterna hos din målgrupp. Så att du alltid befinner dig på samma våglängd som dem.

Ta det till nästa nivå

Digital marknadsföring kan kännas som en stor utmaning trots våra lättanvända lösningar. Oavsett om du tycker att du saknar de extra resurserna, behöver lite mer kunskap om branschen eller upplever att dina e-postkampanjer skulle kunna må bra av lite extra handpåläggning, så har vi svaret: fråga våra professionella strateger och analytiker.

Investera i framgång

Att ta hjälp av våra strateger och analytiker kan tillföra mycket. Det betyder att du är beredd att investera i ditt företags digitala marknadsföringskanaler, så att din avkastning kan växa markant. Med hjälp av vår expertis skapar vi en unik strategi som hjälper dig att lyckas.

Olika bakgrund, samma mål

Vårt team består av ett flertal digitala experter, var och en med lång erfarenhet och olika ingångar till strategier inom digital och datadriven marknadsföring. På så sätt kan vi garantera att du alltid får exakt det stöd du behöver: tekniska workshops, projektledning eller en inspirerande kurs!

Resultatanalys

Ibland kan även små förändringar få stor effekt. För bästa resultat kommer vår analys visa dig exakt vad du behöver ändra på och vad du ska fortsätta använda i dina kampanjer.

Projektutveckling

Det finns inte ett koncept som passar alla. Vi kommer att identifiera och utveckla den arkitektur som bäst lämpar sig för din verksamhet, för att vara säkra på att du kommer att lyckas.

Kurs i bästa praxis

Dra nytta av våra kunskaper om bästa praxis inom e-postmarknadsföring i en kurs som består av praktiska övningar och som är fylld med branschkunskap, personliga tips och verkliga case.

Skapa bättre kampanjer

Behöver du få praktiska tips och återkoppling på din nästa kampanj? Då kan du sluta leta nu: vi optimerar din kampanj på ett sätt som är både personligt och relevant för dina kunder.

© APSIS International AB. Med ensamrätt.