Konsultation: vi hjälper dig att lyckas

Vi vill gärna göra det ännu lättare för dig och ditt team att använda våra produkter. Berätta bara för oss vad du behöver.

Förverkliga ditt företags potential och vision

Okej, du har din lista med prenumeranter och en hel uppsättning digitala verktyg till ditt förfogande. Vad händer nu? Fråga våra tekniska experter. De finns till hands för att säkerställa att du har de kunskaper som krävs och hjälper dig att förverkliga ditt företags potential.

Vårt team med tekniskt skickliga medarbetare är specialiserade på att ge våra kunder konkreta råd och tips – oavsett om du vill validera processen, analysera dina integrationer eller koordinera med din egen tekniska personal. Våra specialister säkerställer att du har rätt kunskap om APSIS produkter och att din kompetens motsvarar ditt företags mål.

Har du inte tid att sköta din e-postmarknadsföring internt? Om du känner att du behöver hjälp och extra kompetens tar våra konsulter gärna sig an ditt projekt som en extra resurs. Vi vill kunna integrera de tekniska lösningar och plattformar som du behöver på ett enkelt sätt. Allt du behöver göra är att fråga oss.

Vi skapar ditt nyhetsbrev

Låt oss ta ansvar för hela kedjan av ditt nyhetsbrev, från skapandet av utskicket till schemaläggningen av det validerade nyhetsbrevet. Allt du behöver göra är att ge oss tillgång till innehållet – resten ordnar vi.

Marketing Automation

Vi skapar din trigger

När du väl har ditt nyhetsbrev skapar vi ditt eget individuella, helautomatiserade e-postflöde, filtrerat och segmenterat efter dina behov. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du behöver.

Läs mer om trigger
Event feature

Vi skapar ditt event

Event är ofta hektiska tillställningar. Låt oss säkerställa att allt flyter på smidigt. Vi tar hand om inbjudningar, påminnelser och utvärderingar innan eventet drar igång, vilket sparar dig både tid och energi.

Läs mer om event
Survey Feature

Vi skapar din enkät

Vi använder gärna våra kunskaper om bästa praxis för enkäter, vad som fungerar samt hur du skapar en bra enkät, från layout och moduler till effektiva formuleringar och svarsalternativ.

Läs mer om enkät

© APSIS International AB. Med ensamrätt.