Sammankoppla dina plattformar för att skapa en holistisk kundöversikt


Integrera dina system för att förena den data du behöver för att leverera en sammanhängande varumärkesupplevelse. Oavsett kanal eller enhet.

Microsoft Dynamics

Magento

Sitecore

Episerver

Superoffice

*Kommer snart.

Lime

*Kommer snart.

Förena ditt CRM-system och din marknadsföringsplattform


CRM integrations

Integrera ditt CRM-system med APSIS One för att få en holistisk förståelse för dina framtida såväl som befintliga kunder. Förhöj effektiviteten i din organisation med smartare hantering av leads och marknadsföring med hög personslig relevans. Vår tvåvägs-integration med industriledande CRM-system öppnar upp nya möjligheter för segmentering, personalisering, analys och rapportering.

Koppla CMS med digitala kanaler för att personalisera upplevelsen av din hemsida


CMS integrations

Förena ditt CMS med APSIS One för att skapa en personlig upplevelse på din hemsida. Använd data från hela kundresan för att nå specifika segment och profiler med personaliserat innehåll. Berika dina onlinekampanjer genom att använda data från ditt CMS för att skapa personliga budskap i e-post, SMS, automatisering, med mera.

Exempel på hur man bygger in rekomendationer i Apsis One verktyget.

Integrera din marknadsföringsplattform med din webbutik


E-commerce integrations

Få en djupgående förståelse för hela kundresan genom att kombinera din lösning för e-handel med APSIS One. Synkronisera kund- och beteendedata och använd dina insikter för att öka din omsättning med personaliserat innehåll över alla kanaler och kontaktytor.

Lär dig mer om våra integrationer


Vill du veta mer om hur integrationer kan berika din digitala marknadsföring? Vi är bara några klick bort.