Sätt en personlig prägel på din onlinemarknadsföring


Öka din digitala räckvidd genom att lägga till handplockade marknadsföringsverktyg till utbudet i APSIS One. Använd förstahandsdata för att skapa en personlig prägel i de kanaler som väger tyngst för ditt företag.

Exempel på hur man bygger ett retargeting email i Apsis One verktyget.

Produktrekommendationer och automatiserade retargeting-flöden för din webbutik


Ecom

APSIS One Ecom är en schweizisk armékniv för personalisering av din webbutik. Öka dina resultat genom att lägga till personaliserade produktrekommendationer på din hemsida eller dina e-postutskick. Omvandla digitala fönstershoppare till kunder med browse abandonment och vinn tillbaka övergivna varukorgar med ett flöde för cart abandonment.

Nyckelfunktioner

  • Produktrekommendationer
  • Post-Purchase Emails

Var smart med din annonsbudget


Social & Display

Exportera förstahandsdata från APSIS One för att begränsa mottagare och personalisera budskap på nätverk för betalannonser. Säkra att rätt personer får rätt budskap genom att inkludera och exkludera segment i dina kampanjer på sociala medier och displayannonsering.

  • Kampanjer för displayannonsering
  • Kampanjer för annonsering på sociala medier
  • Kampanjer för Facebookannonsering 
  • Kampanjer för annonsering på Instagram
  • Automatisering för sociala medier
event management platform view

Håll koll på dina event – från start till slut


Event

Frigör tid och ge dina deltagare det lilla extra med ett flöde av e-post och SMS innan, under och efter dina event. APSIS One Event håller koll på dina inbjudningar, bekräftelser och avregistreringar i en och samma plats.

view of marketing on APP

Engagera och konvertera din mobila målgrupp


App

Appen är hjärtat av den digitala upplevelsen för många företag. Få full förståelse för hur, när och varför dina kunder interagerar genom att koppla ihop din förstahandsdata från APSIS One med din app. Använd insikterna för att leverera en skräddarsydd upplevelse från start till slut.

Upptäck hur APSIS One kan öka din tillväxt


Vi visar gärna hur APSIS One Add-Ons kan förstärka din digitala marknadsföring. Vi är bara några klick bort.