APSIS historia


Sedan 2001 har APSIS blivit den marknadsledande leverantören av digitala marknadsföringslösningar i Norden. Vare sig det handlar om e-postmarknadsföring, automatiserad marknadsföring eller leadshantering kombinerar våra experter teknik med erfarenhet för att säkerställa att du får tillgång till den perfekta, personligt anpassade lösningen som ditt företag förtjänar.

En visionär och hans dröm


APSIS startades 2001 av den digitala marknadsföringsentreprenören Anders Frankel, som hade en vision om ett företag som tillhandahåller väldesignade marknadsföringslösningar till en digitalt medveten målgrupp. Sedan dess har APSIS vuxit till mer än 240 tekniska och kreativa proffs, med mer än 6 000 kunder globalt.

Snabb organisk tillväxt


De imponerande tillväxttalen är ingen slump. Företaget, som växte fram och fick stöd av inkubatorprogrammet Minc i Malmö, har som fokus att utveckla digitala marknadsföringsverktyg in-house, inklusive programvaror, support och event – allt med syfte att hjälpa online-marknadsförare att etablera sina varumärken och få företagen att växa.

Expansion utanför landets gränser


Efterfrågan på APSIS tjänster ökade snabbt, vilket gjorde att MINC-kontoret snabbt blev för litet, och vi flyttade därför till ett större huvudkontor i Malmö. Vi öppnade vårt Stockholmskontor 2004 och expanderade 2007 till Oslo, Köpenhamn och Helsingfors: alla ledande affärsstäder i Norden.

hong kong skyline landscape

APSIS ökar globalt


Under tiden växte vår kundbas i jämn takt världen över. Vi öppnade vårt kontor i Hong Kong 2009 för att hjälpa vår växande kundbas i Asien, allt för att de skulle kunna utnyttja sin e-marknadsföringspotential fullt ut. Kort efter detta öppnades ytterligare ett kontor, denna gång i Singapore. Men även om vi har en stark närvaro på andra sidan jordklotet har vi aldrig tappat bort vårt nordiska arv och värderingar.

Evolution: inifrån och ut


Trots allt som har hänt har vi inga planer på att sänka farten. Vi utvecklar ständigt våra innovativa produkter och tjänster, där vi tar hand om det växande antalet kunder och företag, och vi rekryterar kontinuerligt nya medarbetare till vårt APSIS team, som i sin tur delar med sig av sin expertis inom digital marknadsföring till dig. För att den hemliga ingrediensen i vår berättelse, när allt kommer omkring, är enkel. Om du är framgångsrik kommer vi också att vara det. Och så vill vi att det ska förbli.