APSIS Profile Cloud


APSIS Profile Cloud lägger kraften i dina händer. Plocka data från separata enheter och förse dina marknadsföringssystem med detaljerad information om dina kunder i realtid. 

APSIS Profile Cloud. Powered by profiles.

Personalisera ditt innehåll


Använd APSIS Profile Cloud för att anpassa ditt webbinnehåll till varje unik besökare. 

Vinn tillbaka kunder med e-post och display


Återuppliva dina besökares engagemang och öka försäljningen med display-annonsering och e-post. 

Analysera hela kundresan


Analysera data från alla kanaler och skapa den optimala resan för varje kundprofil. 

Big data kräver kraftfull analys


Vässa din analys

APSIS Profile Cloud Analytics samlar och anpassar all kunddata kring en fullständig profil. Det ger dig möjlighet att standardisera alla data som du har och presenterar den på ett överskådligt sätt som ger dig en detaljerad bild av kunden i realtid.

Och dessutom kan du skicka data till verktyg för webbanalys (t.ex. Google Analytics) eller andra datasystem med hjälp av en SQL-koppling. Detta kommer ge dig:

  • Begära information från databasen i realtid
  • Ansluta olika BI-verktyg för att begära och visualisera data
  • Lägga till nya data, utan att förändra datastrukturen
  • Skapa segment för att förbätta din personalisering
  • Optimera din koppling till Amazon Redshift
APSIS Triggered Emails for APSIS Profile Cloud

Triggered Emails

Fördjupa relationen med dina kunder med personligt anpassade e-postmeddelanden som utgår från användarens beteende i kundprofilen. Skapa, redigera och förhandsgranska dina e-postmeddelanden direkt i applikationen och få en fullständig överblick över dina triggade aktiviteter i applikationens gränssnitt. Upptäck möjligheterna med vår app Triggered Emails för APSIS Profile Cloud! 

LÄS MER!
APSIS Pro Integration for APSIS Profile Cloud

APSIS Pro Integration

Lägg till kraften från APSIS Pro till APSIS Profile Cloud och förbättra dina profil-baserade marknadsföringsaktiviteter med den viktigaste digitala kanalen av alla: e-post. Med vår skräddarsydda app APSIS Pro Integration kan du utöka kundprofilerna med demografisk data och aktivitetsdata från nyhetsbreven i APSIS Pro - all data synkroniseras automatiskt. 

LÄS MER!

"Att skapa profilering på flera plattformar är utmanande. Vi behövde foga samman våra separata plattformar och Profile Cloud kan göra precis det!" 

- Steen Kronborg, Chief Enterprise Architect, Dansk Supermarked

APSIS Profile Cloud: integrationer


Profile Cloud är en öppen plattform som har över 220 integrationer till andra lösningar för marknadsföring. Upptäck några av våra mest populära integrationer för att se vad som passar dina behov.