APSIS Pro för Microsoft Dynamics CRM


Minska gapet mellan försäljning och marknadsavdelningen. Integrera APSIS Pro med Dynamics CRM för att öka din effektivitet och engagera dina kunder.

Väck dina kunders engagemang


Data är en förutsättning för att skapa personligt och relevant innehåll som engagerar dina leads och kunder. Utmaningen består i att flytta data som finns lagrad CRM-systemet till rätt markandsföringskanal. APSIS Pro för Dynamics CRM minskar gapet genom att överföra kunddata från CRM till dina e-postkampanjer i APSIS Pro.

Vår integration förser Dynamics CRM med värdefull användardata så som antalet klick, öpnningsfrekvens och registreringar till dina events. Denna information gör det möjligt att segmentera dina kunder och skapa engagerande innehåll baserat på målgruppens intresse för dina produkter och tjänster.

Arbeta smart och effektivt


Att manuellt fylla i data om dina kunder och prospekt i CRM kräver tid och resurser som kan utnyttjas för din kärnverksamhet. APSIS Pro for Dynamics eliminerar manuellt arbete och automatiserar repetitiva arbetsuppgifter. Den tid som du får över kan du använda till att skapa effektiva sälj- och marknadsföringsaktiviteter.

APSIS Pro for Dynamics CRM har en rad smarta funktioner som effektiviserar hanteringen av dina kunder och leads. Skapa arbetsflöden som aktiveras av data från APSIS Pro och Dynamics CRM. Använd dynamiska listor och segmentera dina kunder utifrån deras beteendemönster i APSIS produkter. Alla dessa funktioner är tillgängliga med en enda inloggning som integrerar APSIS och Dynamics CRM.

Analysera och optimera dina kampanjer


Att ha data och kunskap om tidigare kampanjer är nyckeln för att optimera försäljning och marknadsföring. Med APSIS Pro for Dynamics är det enkelt att skapa rapporter, diagram och Dashboards baserat på den data som genereras från APSIS produkter. Därmed kan du skapa en överblick och analysera dina tidigare kampanjer och förstå vad som krävs för att ta nästa steg.

 

Vi erbjuder


 • En tvåvägs-integration mellan APSIS Pro Microsoft Dynamics CRM för version 2011, 2013, 2015 och 2016 (Online och On-premise)
 • Automatiserad synkronisering av kontakter och leads från Dynamics CRM och APSIS
 • Responser från APSIS Pro skickas automatiskt till Dynamics CRM
Transactional email for Dynamics CRM integration

APSIS Transactional Email


Vår integration APSIS Transactional Email låter Dynamics CRM automatiskt skicka e-postmeddelanden från APSIS med nästan all form av data. Dessutom kommer du ha möjlighet att personalisera dina utskick med data från ditt CRM i en flexibel och användarvänlig lösning. Därmed kan du använda generell såväl som anpassad data för att öka engagemanget och relevansen för dina mottagare. Använd APSIS Transactional Email för att skicka:

 • Orderbekräftelser
 • Bokningsbekräftelser
 • Bekräftelser och förnyelser av prenumerationer
 • Påminnelser

Genom att kombinera kraften i APSIS Transactional Email och Dynamics CRM har du verktygen som behövs för att skicka relevant innehåll, skapa engagemang och öka din försäljning. 

Integrerad hantering av events


Genom att lägga till data från APSIS Pro Event till Dynamics CRM förenklas även hanteringen av dina events. Få bättre överblick med hjälp av kontinuerliga uppdateringar om dina deltagare på en gemensam plattform. 

 • Se vilka som mottagit inbjudan och påminnelser i CRM
 • Få uppdateringar om anmälningar, återbud och annan information direkt i CRM
 • Använd anmälningsformuläret för att samla data om dina kontakter i CRM
 • Lägg till event-deltagare som inte är registerade som nya leads eller kontakter i CRM