lime crm

Ge din säljkår skarpare leads med APSIS för Lime CRM


Integrationen mellan APSIS Pro och Lime CRM hjälper dig att skapa nya affärsmöjligheter. Det har aldrig varit enklare att automatisera din marknadsföring till dina viktigaste kunder och leads. 

Så skapar du nya affärsmöjligheter med APSIS Pro & Lime CRM


Framgångsrik marknadsföring bygger på ett nära samarbete mellan marknad och försäljning. Därför är det naturligt att koppla samman dina marknadsföringsaktiviteter i APSIS Pro med försäljningsarbetet i Lime CRM. Dra nytta av den kraftfulla segmenteringen i Lime CRM för att göra relevanta urval för nyhetsbrev, kampanjer, eventinbjudningar, med mera i APSIS Pro.

Lime CRM för APSIS Pro sparar in massor av tid genom att automatiskt lägga in dina urval som kontaktlistor i APSIS Pro. Tiden som du får över kan du använda för att skapa bättre och mer effektiva kampanjer i APSIS Pro.

Synkronisera dina rapporter


Vem som faktiskt öppnar och klickar på dina e-postmeddelanden är avgörande information för dina säljare. Därför gör rapporterna från dina e-postkampanjer i APSIS Pro stor nytta i ditt Lime CRM. Med vår integration skickas rapporterna direkt till Lime CRM och blir synliga på respektive kontakt. Därmed kan du enkelt följa upp engagemanget från era kontakter och lämna över skarpare leads till din säljkår. 

Integrationen mellan APSIS Pro och Lime CRM som synkroniserar mottagare och hämtar resultat tillbaka till Lime CRM beställs via Lundalogik. Den kräver att APSIS Pro API är aktiverat. 

APSIS Lead Management & Marketing Automation


Komplettera med APSIS Lead för att identifiera vilka företag och personer som besöker er webbplats. Arbeta med konverteringspunkter så som nedladdningsbart material på er webbplats och använd dynamiska webbformulär som hjälper er samla in värdefull information om besökarna.

Använd sedan vår användarvänliga och kraftfulla modul för Marketing Automation för att automatiskt bearbeta och kvalificera besökare som konverterat. Så snart någon kvalificerats via ett flöde är det dags att automatiskt notifiera säljkåren om en ny affärsmöjlighet. 

Integrera APSIS Event med Lime CRM


Att anordna och koordinera events kräver ofta mycket tid och resurser. Minska ditt manuella arbete genom att hämta mottagarlistor direkt från Lime CRM. Använd sedan APSIS Pro Event för att skapa automatiserade inbjudningar och påminnelser. Deltagarnas status ser ni i APSIS Pro men också direkt i Lime CRM eftersom att anmälningar, återbud och annan information skickas direkt till ditt CRM. Därmed får du en tydligare överblick av dina deltagare, deras preferenser kring mat och andra önskemål. Dessutom sparar ni värdefull tid som behövs för att skapa en optimal eventupplevelse.

APSIS Pro Event för Lime CRM som ger deltagarstatus tillbaka till Lime CRM är en separat, anpassad integration som beställs via Lundalogik. Den kräver att APSIS Pro API är aktiverat.