Vi hjälper dig att bli mer effektiv!

Spara tid och minska avståndet mellan din marknads- och säljavdelning genom att integrera din CRM-plattform med APSIS. Utnyttja din data på bästa sätt och uppmuntra en relevant och engagerad kommunikation mellan avdelningarna.

integrera ditt crm med e-postmarknadsföring

Samla all din data – enkelt och smidigt

Är det möjligt att använda din traditionella CRM-data tillsammans med data som din APSIS-lösning samlar in – och samla dem på samma ställe i din CRM-plattform? Inga problem säger vi. APSIS är integrerat med Microsoft Dynamics CRM, Salesforce och SuperOffice, vilket öppnar upp för nya möjligheter att använda dina data. Segmentering, personligt anpassat innehåll, analyser och rapporter är exempel på funktioner som tar din digitala marknadsföring till nästa nivå.

Synkronisera automatiskt – lägg tid på det roliga

När du integrerar din CRM-lösning med APSIS synkroniseras dina marknadsföringslistor, urval och kampanjer automatiskt med dina APSIS-listor. Istället för att lägga tid på att göra manuella importer kan du fokusera på roligare saker. Sådant som skapar verkliga värden för dig, som att öka din försäljning till exempel.

Skapa smarta marknadsföringsdialoger

Med vår APSIS-lösning skapar du enkelt skräddarsydda och automatiserade marknadsföringsprogram genom att integrera din CRM-plattform med APSIS Pro. Bygg välkomstflöden och pedagogiska e-postprogram för att skapa givande marknadsföringsdialoger med dina kontakter. På så vis sparar du både tid och kraft!

Använd dig av vår kunskap

Våra kunskaper om den nordiska marknaden hjälper dig när du ska integrera din CRM-plattform med vår APSIS-lösning. Det i kombination med din lokala erfarenhet kommer att öka intresset för dina e-postutskick. Använd sedan din uppdaterade information på en av våra många partnerplattformar. Vi delar gärna med oss av vår kunskap till dig.

Personlig kommunikation

När du integrerar dina plattformar skapar du nya möjligheter för hur du kan använda din data, så att du kan kommunicera med dina kontakter på ett mer personligt och relevant sätt. Win-win!

Automatiskt och enkel hantering

Synkronisera e-postadresserna som lagts till på dina automatiseringsflöden till listor och få information om deras beteende. Skapa riktade e-postflöden för att hantera dina leads på ett mer effektivt sätt.

Enhetlig miljö för dina affärsbehov

Via en inloggning i Salesforce eller Microsoft Dynamics CRM får du enkelt åtkomst till APSIS Pro. Upplev fördelarna med en enhetlig miljö för dina affärsbehov!

Nyfiken? Vi berättar gärna mer.

© APSIS International AB. Med ensamrätt.