Vill du skapa en enkät? Vi hjälper dig.


För att skapa en enkel men ändå effektiv undersökning krävs det att man har öga för detaljer. Som tur är kan du göra det enklare och anpassa dina frågeformulär och tävlingar i verktyget APSIS Pro Survey för att säkerställa att du får den information du behöver.

apsis pro

Enkätundersökning för din målgrupp


Det bästa med APSIS Pro Survey är de gränslösa variationsmöjligheterna. Förutom att skapa dina egna undersökningar kommer du även att kunna målgruppsanpassa dem på ett sätt som garanterar effektiva resultat. Kombinera kryssrutor, menyer och fritextfält hur mycket du vill, allt anpassat efter din grafiska profil för en genuin användarupplevelse. Du kan till och med använda APSIS Pro Survey som ett eventverktyg! Alla dessa möjligheter – och de gör jobbet åt dig. 

mall för enkät och kundundersökningar

Inget vanligt enkätverktyg


APSIS Pro Survey kan göra så mycket mer jämfört med vanliga enkätverktyg. Vad sägs om aktiv spårning i realtid inbyggt i plattformen? Du kan alltså anpassa och rikta dina undersökningar baserat på de senaste svaren, filtrera och följa upp direkt. Eller luta dig tillbaka och vänta på att vårt verktyg ger dig en detaljerad sammanställning av alla händelser efter en satt tid.