Ta kontroll över din leadshantering

I dag lägger företag allt mer pengar på att locka besökare till sina webbplatser. Men bara ett fåtal av dessa lyckas omvandla besökarna till leads. Hur löser du detta? Vi har APSIS Lead.

Omvandla besökare till heta leads

APSIS Lead ger dig en enkel och detaljrik översikt av dina leads på nätet. Poängsätt relevant nätbeteende och använd smarta filter för att hitta, förstå och rikta in dig på olika segment du vill nå – enkelt och effektivt. APSIS Lead kopplar ihop din säljavdelning med relevanta kunder på ett snabbt och enkelt sätt.

 

”Företag som använder sig av automatiserade leadshanteringsverktyg ökar sin försäljning med 10 % på 6–9 månader.

Gartner Research
kontakta dina leads vid rätt tillfälle

Minska avståndet mellan marknad- och säljavdelning

Genom att använda APSIS Lead underlättar du prospekteringsarbetet, förbättrar timingen i din uppföljning och du får klarhet i vilka marknadsföringsaktiviteter som faktiskt genererar leads. Detta kommer inte bara att förbättra ditt resultat, utan din sälj- och marknadsavdelning kommer även att kunna arbeta närmare och smidigare än någonsin.

arbeta med skarpa leads

Missar du potentiella leads?

Visste du att 95 % av all trafik på en webbplats vanligtvis inte följs upp? Det är här vi kommer in i bilden: APSIS Lead ger dig detaljerad kunskap om besökarna på din webbplats - även om de inte fyller i några formulär. Detta skapar nya möjligheter för din marknads- och säljavdelning att jobba med ett stort antal relevanta leads på nätet.

Vill du veta mer om APSIS Lead?

© APSIS International AB. Med ensamrätt.