Gör dina besökare till kunder

APSIS Browse Abandonment lockar tillbaka besökarna till din webbutik. Skicka erbjudanden med produkter som dina besökare nyligen tittat på - direkt till deras inkorg.

Ge dina besökare rätt anledning att återvända

Långt ifrån alla besök på din hemsida slutar med ett inköp. I snitt väljer endast 2% av de som besöker en webbutik att placera en order. Tänk om du skulle erbjuda dina besökare en andra chans att plocka hem sina produkter. Hur skulle det påverka din försäljning?

Med APSIS Ecom Browse Abandonment kan du enkelt skicka ut vältajmade och personaliserade e-postmeddelanden till dina kunder. Meddelandet visar de produkter som dina besökare tittade på, innan de bestämde sig för att lämna dig.

 

Högre relevans: fler konverteringar

Dina kunder förväntar sig relevanta erbjudanden, speciellt om de dyker upp i inkorgen. Undersökningar visar att företag som skickar personaliserad e-post förbättrar klickfrekvensen med upp till 14%. Men att vara relevant är lättare sagt än gjort, särskilt om du har ett stort sortiment och en bred målgrupp.  

APSIS Ecom Browse Abandonment garanterar erbjudanden som matchar dina besökares intressen. Det gör det möjligt att skicka personaliserade meddelanden som får dina besökare att återvända till din webbutik. Du bestämmer själv om meddelandet ska visa specifika produkter eller produkter inom en viss kategori. 

 

En integrerad kundupplevelse

Visste du att du kan integrera APSIS Ecom med APSIS Pro? Med vår integration kan du kombinera data från dina användares besök på hemsidan med data om dina mottagare i APSIS Pro. Kombinationen av data ger dig unika möjligheter att personalisera hela kundresan.

Vill du veta med om APSIS Ecom?

© APSIS International AB. Med ensamrätt.