Enklare marketing automation för personligare upplevelser

Öka din effektivitet, boosta din försäljning och personalisera ditt budskap med vårt verktyg för automatisering.

UPPTÄCK MARKETING AUTOMATION

E-postmarknadsföring – starkare med automatisering

Vad händer när vi kombinerar din ambition med våra kunskaper? Det är enkelt. Din målgrupp, din verksamhet och ditt varumärke blir starkare än någonsin.

Lär dig mer om APSIS Pro

En verktygslåda. En översikt. En plattform.

APSIS One är en modulär plattform som kombinerar analys och kundinsikter med verktyg för marketing automation, e-handelsflöden och e-postmarknadsföring.

UPPTÄCK APSIS ONE

Din framgång är vår framgång.

Skapa nyhetsbrev utan krångel

Enkelt, tillförlitligt, skalbart och automatiserat. Vi har tagit fram APSIS Pro, som ger dig allt detta och ännu mer för din e-postmarknadsföring. Du får inte bara ett lättanvänt gränssnitt för att skapa snygga nyhetsbrev, med APSIS Pro blir dina nyhetsbrev både personligt anpassade och automatiserade.

E-postmarknadsföring med anpassade nyhetsbrev

Framtidens e-handel

Det finns en mängd utvecklingsmöjligheter för dig som marknadsförare inom e-handel och varje dag utvecklas nya idéer och funktioner. Ligg steget före med vår lösning APSIS Ecom, designad för företag som vill ha ett övertag på marknaden.

APSIS-Ecom

Öka din genomslagskraft med data

Personligt anpassade budskap är nyckeln för att nå ut till kunder och leads. Kundprofilerna i APSIS Profile Cloud hjälper dig att förstå din målgrupps behov, intressen och beteende i realtid. Frigör dina data och leverera personliga budskap till varje besökare. Oavsett kanal eller plattform.

APSIS Profile Cloud - personaliserad marknadsföring

Din framgång är vår framgång.

Vi förser mer än 6000 organisationer och företag med digitala lösningar inom datadriven marknadsföring, e-handel, lead management och e-postmarknadsföring.

Vill du ha mer? Vi ger dig APSIS More.

Vill du få branschtips och -tricks direkt till din inkorg? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev APSIS More för att få senaste nytt från den digitala marknadsföringens värld.

Tack så mycket! Vi hörs snart.

© APSIS International AB. Med ensamrätt.