Så skapar du värde från din kunddata


Att arbeta med datadriven marknadsföring är ofta en utmaning. Faktum är att det kan innebära allt från att man behöver jobba med att ta fram lösningar för att bryta ner silos av data, till att optimera kundresor baserat på individuella beteenden i olika enheter. Men med APSIS One är en enad 360-graders kundvy möjlig. I detta webbinarium får du chansen att lära dig allt du behöver veta för att få full kontroll över din digitala kundupplevelse. Dessutom får du möjlighet att ställa alla dina frågor till våra digitala experter.

Mer från vårt kunskapsbibliotek


 • Spela nu

  Omnikanal: Vikten av en enhetlig upplevelse


  Läs mer

  Lär dig allt om dagens konsumentbeteenden – hur våra kunder skiftar mellan kanaler, få en djupare förståelse för skillnaden mellan multikanal och omnikanal

  och ta del av nya insikter om hur omnikanalsmarknadsföring kan förbättra dina resultat.

  Längd: 28:12
  Språk: Engelska

 • Spela nu

  Så maximerar kundprofiler din relevans


  Läs mer

  Personalisering är nyckeln till att fånga din målgrupps uppmärksamhet. Men hur kan du personalisera för att maximera resultaten av din marknadsföring? I följande webbinarium avkodar vi svaret och presenterar hur du enkelt kan samla och analysera all din data med hjälp av en Customer Data Platform.

  Längd: 18:23
  Språk: Engelska

 • Spela nu

  Enkel, personlig och skalbar marknadsföring


  Läs mer

  Hur kan du försäkra dig om enhetliga kundupplevelser över flera olika kanaler och enheter? I följande webbinarium förklarar vi hur man enkelt skapar personliga och skalbara kundresor.

  Längd: 49:00
  Språk: Engelska