Välkommen till våra utbildningar!

Vi anordnar allt från inspirerande grupputbildningar till skräddarsydda, individuella utbildningar för dig och dina kollegor. Välj mellan kurser på grundnivå eller avancerad nivå. Läs mer om vårt utbud för att hitta det som matchar dina behov.

APSIS Trainings

Grupputbildningar

Våra grupputbildningar är utmärkt tillfälle för dig som vill få bättre kunskap om våra plattformar och samtidigt inspireras av andra användare av APSIS produkter. Våra grupputbildningar anordnas regelbundet på nybörjarnivå såväl som avancerad nivå. 

Våra grupputbildningar

Anpassade utbildningar

Våra anpassade utbildningar utgår från dina behov och önskemål. Med hjälp av våra experter kommer du och dina kollegor fördjupa era kunskaper inom våra program och lösningar. Gör en intresseanmälan så kontaktar våra experter dig för vidare konsultation.

Kontakta våra experter

Välj ett startpaket: Basic, Business eller Enterprise

Vi kan även erbjuda specialdesignade startpaket som vi sätter samman på ett sätt som gör att ditt företag får den mest relevanta informationen när ni ska börja använda våra produkter: skapa konton, steg-för-steg planer, utbildningar, utvärderingar osv. Allt du kan tänkas behöva för en enkel övergång till den digitala marknadsföringsvärlden.

Vi har mer - APSIS More.

Vill du få branschtips och -tricks direkt till din Inkorg? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev APSIS More för att få senaste nytt om den digitala marknadsföringens universum.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Med ensamrätt.