Vår ledningsgrupp

Alla företag behöver en stark ledare. Vi har åtta.

Emma Svalin

Emma Svalin tillträdde som VD för APSIS under hösten 2017. Emma är en erfaren ledare som kommer från 13 år inom telekombranschen där hon arbetat med CRM, BI, CX och produktutveckling samt Director of Operations och tillfälligt utvecklingsansvarig som en del av ledningsgruppen.

Kim Mortensen

Kim började på APSIS 2011 i rollen som indirekt försäljningschef, CPO, COO och är just nu vice VD. Kim har examen i företagsekonomi och bidrar stort med sin breda kunskap om branschen och 8 års erfarenhet av e-postmarknadsföring.

Anders Hilmansson

Anders är vår CFO. Han började 2015 på APSIS som bolagsjurist och har haft en mångfacetterad central roll i APSIS utveckling. Anders är strukturerad, analytisk och utmärks av sin energi och uthållighet.

Marika Bertilsson

Marika har sedan starten på APSIS år 2010 gått från rekrytering till strategiskt arbete med APSIS främsta resurs: människorna. Hon har över 15 års erfarenhet inom Human Resources, både i rollen som chef och som konsult.  

Pelle Rosell

Pelle Rosell, CMO, är en senior marknadschef med erfarenhet av internationell marknadsföring, varumärkesbyggande, varumärkesförvaltning och affärsutveckling. Pelle har tidigare haft en position som VP i Brand Management på QlikTech.

Daniel Ljungh

Daniel Ljungh

Daniel tillträdde som CCO under vintern 2017. Han har tidigare erfarenhet som managementkonsult och har haft ledande roller i snabbväxande och dynamiska företag inom både tech och media.
 

Jonas Bertelsen

Jonas Bertelsen

Jonas, CPO, började arbeta på APSIS 2015 efter mer än tio års branscherfarenhet som produktchef. Han har en stark passion för omnikanal såväl som hur ägd och betald media kan arbeta hand i hand.

Mikael Hedberg

Mikael Hedberg

Mikael, CTO, började arbeta på APSIS under sommaren 2016 när APSIS förvärvade Innometrics. Mikael kommer från en bred bakgrund inom programvaruteknik där han hade roller så som senior utvecklare, produktchef och chefstekniker.

Vill du ha mer? Vi ger dig APSIS More.

Vill du få branschtips och -tricks direkt till din inkorg? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev APSIS More för att få senaste nytt från den digitala marknadsföringens värld.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Med ensamrätt.