Vår ledningsgrupp


Vi har ett team av starka och inspirerande ledare som enas kring en gemensam vision: att göra APSIS till den smartaste, enklaste och mest inspirerande leverantören av datadriven marknadsföring.

Emma Dyga, CEO


Emma Dyga tillträdde som VD för APSIS under hösten 2017. Emma är en erfaren ledare som kommer från 13 år inom telekombranschen där hon arbetat med CRM, BI, CX och produktutveckling samt Director of Operations och tillfälligt utvecklingsansvarig som en del av ledningsgruppen.

Apsis HR manager Marika Bertilsson

Marika Bertilsson, HR Manager


Marika har sedan starten på APSIS år 2010 gått från rekrytering till strategiskt arbete med APSIS främsta resurs: människorna. Hon har över 15 års erfarenhet inom Human Resources, både i rollen som chef och som konsult.  

Jakob Lunøe CCO

Jakob Lunøe, CCO


Jakob Lunøe, som började på APSIS år 2015, är vår Chief Commercial Officer. Med mer än 15 års erfarenhet av digital marknadsföring och tekniska lösningar kring e-handel, behärskar han konsten att optimera kundens livscykel – detta för att maximera lönsamheten.

Anna Torkelstam, COE


Anna Torkelstam, Chief of Organisational Excellence, började på APSIS 2007 och har sedan dess sjösatt den första avdelningen för Professional Services, för internutbildning och för projektledning. Hon brinner för affärs- och projektutveckling, såväl successiv som genomgripande, och anser att ingen process ska  vara ett mål i sig.

Apsis management Jonas Berthelsen

Jonas Bertelsen, CPO


Jonas, Chief Product Officer, började arbeta på APSIS 2015 efter mer än tio års branscherfarenhet som produktchef. Han har en stark passion för omnikanal såväl som hur ägd och betald media kan arbeta hand i hand.

Apsis management Mikael Hedberg

Mikael Hedberg, CTO


Mikael, Chief Technology Officer, började arbeta på APSIS under sommaren 2016 när APSIS förvärvade Innometrics. Mikael kommer från en bred bakgrund inom programvaruteknik där han hade roller så som senior utvecklare, produktchef och chefstekniker.

CFO på Apsis Stefan Pettersson

Stefan Pettersson, CFO


Stefan Pettersson började som Chief Financial Officer på APSIS i början av 2020. Stefan har en bred bakgrund inom finanssektorn. Under de senaste sju åren har han arbetat inom resebranschen i Norge och innan det arbetade han flera år inom telekom- och mediebranschen. Utav APSIS fyra kärnvärden är det ”enkelhet” (Simplicity) som är särskilt viktigt för honom.