Vår ledningsgrupp


Vi har ett team av starka och inspirerande ledare som enas kring en gemensam vision: att göra APSIS till den smartaste, enklaste och mest inspirerande leverantören av datadriven marknadsföring.

Emma Svalin


Emma Svalin tillträdde som VD för APSIS under hösten 2017. Emma är en erfaren ledare som kommer från 13 år inom telekombranschen där hon arbetat med CRM, BI, CX och produktutveckling samt Director of Operations och tillfälligt utvecklingsansvarig som en del av ledningsgruppen.

Apsis HR manager Marika Bertilsson

Marika Bertilsson


Marika har sedan starten på APSIS år 2010 gått från rekrytering till strategiskt arbete med APSIS främsta resurs: människorna. Hon har över 15 års erfarenhet inom Human Resources, både i rollen som chef och som konsult.  

Jakob Lunøe CCO

Jakob Lunøe


Jakob Lunøe, som började på APSIS år 2015, är vår CCO. Med mer än 15 års erfarenhet av digital marknadsföring och tekniska lösningar kring e-handel, behärskar han konsten att optimera kundens livscykel – detta för att maximera lönsamheten.

Siavash Bitaraf, COE

Siavash Bitaraf


Siavash Bitaraf, COE, leder enheten Center of Excellent som omfattar majoriteten av våra stabfunktioner. Han började på APSIS i april 2018 och har en bakgrund inom telekombranschen. Siavash brinner för processfokuserad verksamhetsutveckling och ansvarar för den kontinuerliga utvecklingen av APSIS verksamhetsprocesser.

Apsis management Jonas Berthelsen

Jonas Bertelsen


Jonas, CPO, började arbeta på APSIS 2015 efter mer än tio års branscherfarenhet som produktchef. Han har en stark passion för omnikanal såväl som hur ägd och betald media kan arbeta hand i hand.

Apsis management Mikael Hedberg

Mikael Hedberg


Mikael, CTO, började arbeta på APSIS under sommaren 2016 när APSIS förvärvade Innometrics. Mikael kommer från en bred bakgrund inom programvaruteknik där han hade roller så som senior utvecklare, produktchef och chefstekniker.

CFO på Apsis Stefan Pettersson

Stefan Pettersson


Stefan Pettersson började som CFO på APSIS i början av 2020. Stefan har en bred bakgrund inom finanssektorn. Under de senaste sju åren har han arbetat inom resebranschen i Norge och innan det arbetade han flera år inom telekom- och mediebranschen. Utav APSIS fyra kärnvärden är det ”enkelhet” (Simplicity) som är särskilt viktigt för honom.