APSIS Pro för Zapier


Skapa enkla och smidiga integrationer mellan APSIS Pro och dina viktigaste web-appar med Zapier. Ingen kodning, inga externa resurser - bara riktigt effektiv automatisering som fungerar!

Vad är Zapier?


Letar du efter en lösning som kan få dina webb-applikationer att arbeta bättre tillsammans? Det online-baserade automatiserings-verktyget Zapier gör precis detta. Det sammankopplar applikationer (mer än 750 stycken) och skapar triggade arbetsflöden (så kallade "zaps") för att automatisera processer och händelser. 

Därmed flyttas data och information om dina kunder effektivt från en applikation till en annan, så att du får tid över till andra saker. Smart, eller hur?

APSIS Pro & Zapier


Triggade arbetsflöden

En integration mellan APSIS Pro och Zapier öppnar en ny värld av möjligheter. Du kan exempelvis lägga till nya deltagare i APSIS Pro Event för att sätta igång ett arbetsflöde i Zapier och vidare i den app som du valt att integrera. Om du använder mycket SMS i kontakten med dina kunder kan sätta upp ett arbetsflöde som triggas igång när du får ett nytt SMS i inkorgen. Låt din fantasi sätta gränserna. 

 

Automatiserade uppgifter

Du kan även använda integrationen för att automatisera olika uppgifter i APSIS Pro, så som att lägga till eller uppdatera prenumeranter, skicka "transactional emails" eller uppdatera deltagarstatus i APSIS Pro Event. Det enda du behöver göra är att implementera integrationen via Zapier och sedan koppla ihop den med appar som Google Sheets, Zendesk, Facebook Lead Ads, med mera. Se dina data flyga från en app till en annan! 

Hur kommer jag igång?


Att integrera APSIS Pro med Zapier är mycket enkelt. När du väl aktiverat APSIS API behöver du bara registrera ett konto på Zapier. Och sedan är du igång! Du behöver varken koda eller be utvecklare om hjälp: skapa arbetsflöden mellan dina appar och APSIS Pro med några enkla klick.