Maximera din e-postmarknadsföring


E-post har varit och fortsätter att vara den mest effektiva marknadsföringskanalerna med högst ROI. Vår expert Cæcilie Sofie Nielsen levererar svaret på vilka strategier och tekniker du bör implementera för att slå en fullträff i dina kunders ögon. Lär dig mer om hur automatisering, mobilanpassning och personalisering förvandlar din e-postmarknadsföring från trubbig till vass.

Mer från vårt kunskapsbibliotek


 • Spela nu

  Nybörjarguide till Marketing Automation


  Läs mer

  Att nå ut med rätt budskap till rätt person är inte alltid det lättaste. Därför kommer det här webbinariet inledningsvis besvara de mest aktuella frågorna kring marketing automation, för att sedan fokusera på de nödvändiga steg du måste ta för att bli en sann hjälte inom automatisering.

  Längd: 17:24
  Språk: Engelska

 • Spela nu

  Marketing automation och människan bakom varje klick


  Läs mer

  Digital marknadsföring är inte alltid det lättaste. Därför har vi valt att fokusera på en av de största utmaningarna inom digital marknadsföring: hur man uppnår personlig relevans.

  Längd: 26:40
  Språk: Engelska

 • Spela nu

  Är marketing automation mer än bara ett buzzword?


  Läs mer

  Marketing automation är ett stort buzzword inom digital marknadsföring. Men vad är det egentligen? Vi reder ut begreppet och visar hur du med enkla medel kan skapa riktad kommunikation.

  Längd: 29:17
  Språk: Svenska