Utbildning i grupp

Anmäl dig till våra grupputbildningar om grundläggande och avancerade APSIS Pro-lösningar för att öka din kompetens. Få praktiska tips, delta i diskussioner och utveckla ditt nätverk. Allt på en gång.

Anmäl dig till våra utbildningar

Tid: 09:00-12:00
Pris: Gratis.
Anmälan är bindande, utebliven närvaro debiteras med 1500 SEK. Max två personer från samma företag får närvara under en och samma grupputbildning.
Malmö, Stormgatan 11
Göteborg, Mölndalsvägen 30 A
Stockholm, Vasagatan 7 

 

APSIS Pro

APSIS Pro Nyhetsbrev: Grundkurs

Du kommer att kunna skapa snygga e-postutskick i det användarvänliga gränssnittet, utan några förkunskaper om HTML, med vår dra och släpp-funktionalitet. Vi har tagit fram våra grundutbildningar för nybörjare och för proffs som behöver fräscha upp sina kunskaper.

Göteborg 4 september
Stockholm 5 september
Stockholm 19 september
Malmö 19 september
Göteborg 3 oktober
Stockholm 3 oktober
Stockholm 24 oktober
Malmö 30 oktober

Kommande tillfällen online:
Svenska 12 september
Engelska 13 september
Svenska 16 oktober
Engelska 23 oktober

APSIS Pro

APSIS Pro Nyhetsbrev: Avancerad utbildning

Att skicka ut ett nyhetsbrev är väldigt enkelt! Dock kan det vara svårare att möta din målgrupps ökande krav – idag måste innehållet vara revelant och personligt för att fånga deras intresse samt vinna förtroende. I denna avancerade utbildning kommer vi att gå igenom hur man skapar dynamiskt innehåll, sätter upp avancerade filter samt datahantering. Vi kommer också att titta på rapporter och hur du kan agera utifrån dina resultat. Detta kommer också att kännas enkelt, men det kräver lite eftertanke och strategisk planering. 


Stockholm 12 september
Göteborg 18 september

APSIS Pro

APSIS Pro Event: Avancerad utbildning

Vi kommer att gå igenom alla steg du behöver veta för att kunna använda evenemangsmodulen på bästa sätt, samt ge dig en god överblick om hur man sätter upp lyckade event. Dessutom kommer vi gå igenom hur man jobbar med flera evenemang på olika platser, hur man bjuder in deltagare, skickar påminnelser, incheckning på eventdagen, samt vikten av att utvärdera eventet efteråt.

Stockholm 26 september
Malmö 26 september
Stockholm 10 oktober
Göteborg 16 oktober
Malmö 24 oktober

APSIS Pro

APSIS Pro Enkät: Avancerad utbildning

Vi kommer guida dig genom alla steg du behöver för att du ska få ut det mesta av din enkätmodul. Vi pratar om hur layouten till en bra enkät ser ut, hur man skriver de bästa frågorna och svarsalternativen. En av de mest tidskrävande delarna när man jobbar med enkäter är att sammanställa och utvärdera svarsresultaten och vi kommer ge några tips och tricks för hur man kan jobba med detta. Enkätmodulen har en lättanvändlig drag-och-släpp funktion och vi kommer visa hur du bygger enkäter smart och effektivt.

Stockholm 17 oktober

APSIS Forms: Grundkurs

Med APSIS Forms är det enklare än någonsin att samla den information som krävs för personlig och relevant marknadsföring. Under denna 1 timmes introduktionskurs kommer vi bla att visa hur du kan skapa din egen design, välja olika fält och publicera ditt formulär. Ni kommer också att få lite tips & tricks på vad man bör tänka på när man skapar formulär.

Göteborg 11 september
Stockholm 20 september

Webinar

Webbinarier

Anmäl dig till våra populära webbinarier för korta sessioner om digital marknadsföring, oavsett var du befinner dig!

Läs mer

Seminarier

Öka din kunskap genom att delta i våra seminarier och mingla med andra yrkesverksamma - helt utan kostnad.

Läs mer

Rapporter

Ladda ner den kanske mest lästa e-boken om e-postmarknadsföring för att öka dina digitala marknadsföringskunskaper.

Läs mer

Öka dina kunskaper tillsammans med andra

© APSIS International AB. Med ensamrätt.