Utbildning i grupp

Anmäl dig till våra grupputbildningar om grundläggande och avancerade APSIS Pro-lösningar för att öka din kompetens. Få praktiska tips, delta i diskussioner och utveckla ditt nätverk. Allt på en gång.

Anmäl dig till våra utbildningar

Tid: 09:00-12:00
Pris: Gratis.
Anmälan är bindande, utebliven närvaro debiteras med 1500 SEK.
Plats: Malmö, Stormgatan 11, Göteborg, Mölndalsvägen 30 A, Stockholm, Vasagatan 7 

 

APSIS Pro

APSIS Pro Nyhetsbrev: Grundkurs

Du kommer att kunna skapa snygga e-postutskick i det användarvänliga gränssnittet, utan några förkunskaper om HTML, med vår dra och släpp-funktionalitet. Vi har tagit fram våra grundutbildningar för nybörjare och för proffs som behöver fräscha upp sina kunskaper.

Kommande tillfällen:
Stockholm 3 maj
Göteborg 8 maj
Malmö 9 maj
Göteborg 5 juni
Malmö 5 juni
Stockholm 7 juni

Kommande tillfällen online:
Online 15 maj
Online 19 juni

APSIS Pro

APSIS Pro Nyhetsbrev: Avancerad utbildning

Att skicka ut ett nyhetsbrev är väldigt enkelt! Dock kan det vara svårare att möta din målgrupps ökande krav – idag måste innehållet vara revelant och personligt för att fånga deras intresse samt vinna förtroende. I denna avancerade utbildning kommer vi att gå igenom hur man skapar dynamiskt innehåll, sätter upp avancerade filter samt datahantering. Vi kommer också att titta på rapporter och hur du kan agera utifrån dina resultat. Detta kommer också att kännas enkelt, men det kräver lite eftertanke och strategisk planering. 

Kommande tillfällen:
Stockholm 9 maj
Malmö 16 maj
Göteborg 12 juni
Malmö 13 juni

APSIS Pro

APSIS Pro Event: Avancerad utbildning

Vi kommer att gå igenom alla steg du behöver veta för att kunna använda evenemangsmodulen på bästa sätt, samt ge dig en god överblick om hur man sätter upp lyckade event. Dessutom kommer vi gå igenom hur man jobbar med flera evenemang på olika platser, hur man bjuder in deltagare, skickar påminnelser, incheckning på eventdagen, samt vikten av att utvärdera eventet efteråt.

Kommande tillfällen:
Stockholm 25 april
Göteborg 22 maj
Stockholm 23 maj

APSIS Pro

APSIS Pro Enkät: Avancerad utbildning

Vi kommer guida dig genom alla steg du behöver för att du ska få ut det mesta av din enkätmodul. Vi pratar om hur layouten till en bra enkät ser ut, hur man skriver de bästa frågorna och svarsalternativen. En av de mest tidskrävande delarna när man jobbar med enkäter är att sammanställa och utvärdera svarsresultaten och vi kommer ge några tips och tricks för hur man kan jobba med detta. Enkätmodulen har en lättanvändlig drag-och-släpp funktion och vi kommer visa hur du bygger enkäter smart och effektivt.

Kommande tillfällen:
Stockholm 13 juni

APSIS Pro

APSIS Pro Dynamics CRM Integration: Grundkurs

I denna 90 minuters-utbildning går vi igenom grunderna i hur du arbetar effektivare och smartare med APSIS Dynamics CRM. Vad går att automatisera? Vilken data bör vi arbeta med för att skapa värde för dina kunder?

Utbildningen riktar sig till dig som  sätter upp en integration eller dig som vill förnya dina kunskaper.

För tillfället har vi inga planerade utbildningar.

 

APSIS Lead

APSIS Lead: Grundkurs

Förbättra dina kunskaper om APSIS Lead för att hitta smartare och effektivare sätt vårda och konvertera dina kunder och leads. Vi visar hur du omvandlar dina besökare till heta leads och hur du skapar relevanta filter utifrån besökarnas beteende på din hemsida. Dessutom visar vi hur du kan omsätta dina värdefulla rapporter till handling.

Utbildningen varar i 2 timmar och den riktar sig till befintliga kunder av APSIS Lead. Utbildningen hålls på engelska.

För tillfället har vi inga planerade utbildningar.

APSIS Forms: Grundkurs

Med APSIS Forms är det enklare än någonsin att samla den information som krävs för personlig och relevant marknadsföring. Under denna 1 timmes introduktionskurs kommer vi bla att visa hur du kan skapa din egen design, välja olika fält och publicera ditt formulär. Ni kommer också att få lite tips & tricks på vad man bör tänka på när man skapar formulär.

För tillfället har vi inga planerade utbildningar.
 

APSIS Marketing Automation: Grundkurs

Kom igång med APSIS Marketing Automation!

Vi guidar dig igenom de grundläggande delarna av APSIS Marketing Automation. Du kommer även få initierade tips och inspiration från vår seniora konsult som håller i utbildningen.  

Utbildningen sker online under 1 timme och för att få mest av denna session rekommenderar vi att du på förhand har loggat in i verktyget och provat bygga flöden. Utbildningen sker på engelska.   

För tillfället har vi inga planerade utbildningar. 

 
 
 

Webbinarier

Anmäl dig till våra populära webbinarier för korta sessioner om digital marknadsföring, oavsett var du befinner dig!

Läs mer

Seminarier

Öka din kunskap genom att delta i våra seminarier och mingla med andra yrkesverksamma - helt utan kostnad.

Läs mer

Rapporter

Ladda ner den kanske mest lästa e-boken om e-postmarknadsföring för att öka dina digitala marknadsföringskunskaper.

Läs mer

Öka dina kunskaper tillsammans med andra

© APSIS International AB. Med ensamrätt.