En kille som lyssnar på en podcast.

A Zip of Marketing


En podcast om digital marknadsföring

Att hålla koll på alla nya trender inom digital marknadsföring är inte det lättaste… Därför har vi samlat ett flertal digitala experter som, i den här podcasten, kommer dela med sig av sin kompetens inom olika trendande koncept på ämnet.

Experterna kommer också ge sina bästa praktiska tips så att du, som marknadsförare, kan utvecklas och bli ännu vassare. Så, om du vill hänga med i trenderna, lära dig mer om digital marknadsföring eller bara vill koppla av och bli inspirerad – då är detta podcasten för dig!

Alla Avsnitt


  • Avsnitt 1
  • Avsnitt 2
  • Avsnitt 3
  • Avsnitt 4
  • Avsnitt 5
 Sarah Chase spelar in podcast avsnitt om

“Marknadsföring existerar inte utan ease of use”


Sarah Chase | Avsnitt 1

Vad innebär konceptet Ease of Use? Och kan det rentav vara avgörande för att du ska lyckas med din verksamhet? I det första avsnittet av podcasten A Zip of Marketing pratar vi med copywritern Sarah Chase, som arbetar med ease-aspekten varje dag. I avsnittet berättar hon om hur du lär dig att få in ease i ditt tankesätt, om fördelarna och de vanligaste misstagen när det kommer till ease och hur du kommer igång på bästa sätt! In och lyssna!

Tim Reher i Apsis Podcast-studio.

Personalisering: Så blir du relevant med personalisering


Tim Reher | Avsnitt 2

Hur viktigt är det att du personaliserar ditt innehåll? Och kan personalisering och relevans bidra till en lyckad verksamhet? I det här avsnittet pratar vi med Tim Reher som arbetar som CRM Integrations Consultant och som är expert på ämnet. Tryck på play och lär dig allt om hur du kommer igång med ditt personaliseringsarbete, värdet av att vara relevant och vikten av att ha rätt data. Dessutom så bjuder han på sina bästa tips så att du kan bli en stjärna på personalisering. Trevlig lyssning!

 Zahar Torabi spelar in en podcast-avsnitt om datasekretess.

Datasäkerhet: Vad är den heliga graalen inom datasäkerhet?


Sahar Torabi | Avsnitt 3

Varför är vi människor så rädda för att dela med oss av vår data? Och vilka skyldigheter har du, som marknadsförare, när det kommer till datasäkerhet? I dagens avsnitt pratar vi med Sahar Torabi som arbetar som Legal Counsel på APSIS. Hon berättar om datasäkerhetens heliga graal och hur du – som marknadsförare – kan arbeta med trovärdighet gentemot dina kunder. Dessutom så bjuder hon på sina bästa tips om hur du håller dig uppdaterad på det senaste på ämnet. In och lyssna på A Zip of Marketing!

Apsis Sofie Bjerkefeldt med hörlurar i apsis podcast studio.

Liftarens guide till automatisering


Sofie Bjerkefeldt | Avsnitt 4

Vilka är fördelarna med att arbeta med automatiserad marknadsföring? Och hur kan det vara gynnsamt för både marknadsförare och mottagare? Lyssna till när Sofie Bjerkefeldt, Product Manager, pratar om vikten av att analysera rätt data och att alltid ha mottagaren i åtanke – alltså att skapa relevant innehåll. Utöver detta så delar hon med sig av sina bästa tips gällande hur du kommer igång med automatiserad marknadsföring. In och lyssna!

 Apsis CMO Pelle Rosell spelar in en podcast i Apsis podcaststudio i Malmö.

MarTech: En marknadschefs perspektiv


Pelle Rosell | Avsnitt 5

Hur ser framtiden för MarTech ut? Och hur bygger man en insiktsbaserad marknadsorganisation? I det här avsnittet träffar vi Pelle Rosell – CMO på APSIS – som har arbetat i branschen i över 30 år. Pelle pratar om vikten av att ha en utarbetad strategi i kombination med din teknik, om hur du täcker dina kundkontakt-punkter och om hur man hittar den ideala kunden. Dessutom delar han med sig av ett par av sina bästa tips när det kommer till att komma igång med MarTech. In och lyssna!