expand package

Integrera applikationsdata för att säkerställa en sömlös upplevelse


I en mobil värld har behovet av sömlösa, digitala resor kommit att inkludera varumärkesinteraktioner via appar. Utvidga din verktygslåda med APSIS One Expand App Tool så att du kan leverera personliga upplevelser. Detta genom att fånga och sammanfoga beteenden i appar med kundprofiler i APSIS One Audience.

view of marketing on APP

Digital marknadsföring för en mobil generation


Använd notifikationer, såsom pop-up-fönster och registeringsfält, för att engagera användarna i appen. Detta gör att du kan skapa och utlösa automatiserade svar baserade på beteenden. Dessutom kan du inkludera data i dina underliggande beteendesegment för att fördjupa personaliseringen ytterligare.

view of interaction capturing

Fånga varje interaktion för att motverka silos


Berika APSIS One Audience med relevanta segment genom att samla in och agera på beteenden som sker i appen. Det medföljande verktyget Software Developer Kit (SDK) tillåter dig att fånga och spåra beteendedata från dina appar.

view of intuitive reporting

Intuitiv rapportering


Få insikter genom användarvänlig och intuitiv rapportering, för att på så sätt kunna analysera resultaten och lära dig vad som får din målgrupp att faktiskt klicka vidare. 

Se alla paketen


essential package

Essential

expand package

Expand

enrich package

Enrich