Enkel eventhantering


Att hålla i evenemang som lockar prospekt och kunder är en nyckelaktivitet för många företag. APSIS One Event Tool levererar en allt-i-ett-lösning för eventhantering, vilket gör att du enkelt kan skapa goda upplevelser både för dina kunder – och för dig själv.

 

De 3 främsta fördelarna


Håll koll på dina aktiviteter


Förbered dig i förväg med automatiserade flöden så att du kan hålla koll på alla aktiviteter som rör dina event.

Allt-i-ett-lösning för eventhantering


Från inbjudan till utvärdering: samla dina eventinsatser på ett och samma ställe. Använd kunddatan i Audience och den kraftfulla segmenteringen för att säkerställa att du riktar dig till rätt kunder.

Håll igång konversationen


Utnyttja fördelarna med automatisering efter evenemanget genom att bearbeta potentiella kunder baserat på deras behov.

automate your invites flow examples

Automatisera dina inbjudningar, påminnelser och uppföljningsmejl


Att hantera event kan vara en riktig prövning. Lämna det manuella arbetet bakom dig genom att sätta upp flöden som automatiserar kommunikationen från inbjudan – hela vägen fram till utvärderingen.

reporting from invites

Rapportering från inbjudan, registering, närvaro och utvärdering


Följ upp varje steg av eventet och dela rapporterna med din säljavdelning för att hjälpa dem ge sina kunder ett riktigt VIP-bemötande. Att alla är involverade och informerade är nyckeln för att lyckas.

evaluate your flows

Utvärdera till perfektion


Varje event har, på ett eller annat sätt, utrymme för förbättring. Uppmuntra deltagarna att dela med sig av sina erfarenheter så att du kan följa upp där det behövs.