APSIS utser Emma Dyga till ny VD


Emma Dyga har utsetts till ny VD för APSIS, Sveriges ledande bolag inom datadriven marknadsföring. Hon kommer närmast från ComHem, som Director of Operations, och tillträder sitt uppdrag i november i år.

Emma Dyga


Emma Dyga har sedan 2004 arbetat i en rad ledande roller på ComHem, bland annat som ansvarig för Customer Experience, som Business & Market Insight Manager och som tillförordnad Chief Technology Officer. Hon har en master från Stockholm Universitet.
 
Emma Dyga efterträder Anders Frankel, grundare av APSIS.
 
”APSIS har under Anders Frankels ledning satsat på utveckling inom AI, genomfört förvärvet av Innometrics och skapat en helt datadriven plattform för bolags marknadsföring och försäljning. Med detta fina arv och med Emmas långa och relevanta erfarenhet står APSIS väl positionerade inför sin framtida tillväxtresa, säger Henning Hansen, styrelseordförande i APSIS.
 
APSIS tillträdande VD kommenterar:
 
”Teknikskiftet från traditionell till datadriven digital marknadsföring går mycket snabbt. APSIS är redan väl positionerade inom Marketing Automation och har en produktutveckling i världsklass. Det borgar för att vi kommer att fortsätta leverera den smartaste plattformen för våra kunder så att de i sin tur kan skapa exceptionella kundupplevelser, säger Emma Dyga.
 
Vill du veta mer om APSIS? Klicka här!