Plattformen som tar dig från insikt till handling.

En verktygslåda

En kalender

En översikt

En plattform

One APSIS

APSIS One

insights

One Insights

APSIS One ger dig smarta insikter genom att samla in data från dina kanaler och kontaktytor. En djupare förståelse för dina kunder hjälper dig att förutse och påverka nästa steg på kundresan. Att fatta rätt beslut har aldrig varit enklare. 

audience

One Audience

Få detaljerad tillgång till data om dina kunder, kontakter och prenumeranter. Detta ger dig möjligheten att skapa en sammanhängande kundupplevelse med finslipade segment och kundprofiler.

 

tools

En kraftfull verktygslåda

Vad krävs för att nå ut till kunderna över flera kanaler och platformar? Med hjälp av vår modulära verktygslåda kan du välja rätt verktyg för rätt aktivitet.  

One
sms

SMS

SMS

Ett SMS ger dig uppmärksamheten som du förtjänar. Se till att din målgrupp håller sig uppdaterad med aktuell information eller ge dina lojala kunder en rabattkod inför en kommande rea. Kraften ligger i dina händer.

 
survey

Enkät

Enkät

Att skapa enkla men effektiva enkäter kräver ett öga för detaljer. Vårt verktyg gör det möjligt att anpassa dina frågor och svarsfält för att samla in relevant data från kunder och prospekt. 

email

E-post

E-post

Öka intäkter, kännedom och genomslag med vårt verktyg för e-postmarknadsföring. Den smarta dra-och-släp-funktionen hjälper dig att skapa fantastisk design med våra standardmallar eller specialbeställda mallar.

ecommerce

Ehandelsflöden

Ehandelsflöden

Oavsett var dina besökare befinner sig på kundresan behöver du visa dem nästa steg på vägen. Med hjälp av automatiserade meddelanden kan du skicka individuella och relevanta budskap vid precis rätt tidpunkt.

 

event

Event

Event

Ett lyckat event kräver noggrann planering och organisering. Frigör din värdefulla tid genom att automatisera inbjudningar, bekräftelser, påminnelser och uppföljning. Detta gör att du kan fokusera på det som faktiskt spelar roll: att skapa värde för dina kunder och ditt varumärke.

marketing-automation

Marketing Automation

Marketing Automation

Skicka relevanta budskap till rätt person vid rätt tidpunkt. Med vårt intuitiva verktyg för marketing automation blir automatisering möjlig i varje marknadsförings- och säljorganisation.

ecommerce-recommendation

Rekommendationer

Rekommendationer

Skräddarsy dina utskick och din hemsida med personaliserade produktrekommendationer baserat på vad kunden har besökt, lagt i varukorgen eller köpt. Eller, låt hela din kundbas styra vilka produkter du väljer att visa.

forms

Formulär

Formulär

Personaliserad marknadsföring börjar med en effektiv konverteringspunkt. Med vårt verktyg kan du skapa smarta formulär som smälter in i designen på din hemsida - utan att behöva skriva en enda kod.

Detta är APSIS One

APSIS One är en integrerad marknadsföringsplattform med verktyg för marketing automation, e-handelsflöden och e-postmarknadsföring. Plattformen ger dig visualiserade insikter och detaljerad kunddata med handlingskraftiga tips som hjälper dig att nå din publik. Allt intuitivt designat för datadrivna marknadsförare och företag med fokus på omnikanal.  

© APSIS International AB. Med ensamrätt.