Vår ledningsgrupp

Alla företag behöver ledare. Vi har sju starka individer.

emma-svalin

Emma Svalin

Emma Svalin tillträdde som VD för APSIS under hösten 2017. Emma är en erfaren ledare som kommer från 13 år inom telekombranschen där hon arbetat med CRM, BI, CX och produktutveckling samt Director of Operations och tillfälligt utvecklingsansvarig som en del av ledningsgruppen.

Kim Mortensen

Kim började på APSIS 2011 i rollen som indirekt försäljningschef, CPO, COO och är just nu vice VD. Kim har examen i företagsekonomi och bidrar stort med sin breda kunskap om branschen och 8 års erfarenhet av e-postmarknadsföring.

Anders Hillmansson

Anders är vår CFO. Han började 2015 på APSIS som bolagsjurist och har haft en mångfacetterad central roll i APSIS utveckling. Anders är strukturerad, analytisk och utmärks av sin energi och uthållighet.

Pelle Rosell

Pelle Rosell, CMO, är en senior marknadschef med erfarenhet av internationell marknadsföring, varumärkesbyggande, varumärkesförvaltning och affärsutveckling. Pelle har tidigare haft en position som VP i Brand Management på QlikTech.

Marika Bertilsson

Marika har sedan starten på APSIS år 2010 gått från rekrytering till strategiskt arbete med APSIS främsta resurs: människorna. Hon har över 15 års erfarenhet inom Human Resources, både i rollen som chef och som konsult.  

Mattias Ward | Product Director, APSIS Profile Cloud

Mattias Ward

Mattias grundade Innometrics efter 10 år inom digital marknadföring på såväl kund- som leverantörsidan. Mattias arbete med Profile Could syftar till att förändra spelreglerna för digital marknadsföring med hjälp av kundprofiler.

Vill du ha mer? Vi ger dig APSIS More.

Vill du få branschtips och -tricks direkt till din inkorg? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev APSIS More för att få senaste nytt från den digitala marknadsföringens värld.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Med ensamrätt.