Vår ledningsgrupp

Alla företag behöver ledare. Vi har sju starka individer.

Anders Frankel

Som grundare och VD har Anders bokstavligen varit en del av APSIS sedan dag ett. Anders är en hängiven marknadsförande och entreprenör. Han jobbar för att förenkla livet för digitala marknadsförare med kraftfull och effektiv teknologi.

Kim Mortensen

Kim började på APSIS 2011 i rollen som indirekt försäljningschef, CPO, COO och är just nu vice VD. Kim har examen i företagsekonomi och bidrar stort med sin breda kunskap om branschen och 8 års erfarenhet av e-postmarknadsföring. 

Anders Hillmansson

Anders är vår tf. CFO. Han började 2015 på APSIS som bolagsjurist och har haft en mångfacetterad central roll i APSIS utveckling. Anders är strukturerad, analytisk och utmärks av sin energi och uthållighet.

Pelle Rosell

Pelle Rosell, CMO, är en senior marknadschef med erfarenhet av internationell marknadsföring, varumärkesbyggande, varumärkesförvaltning och affärsutveckling. Pelle har tidigare haft en position som VP i Brand Management på QlikTech.

Mattias Ward | Product Director, APSIS Profile Cloud

Mattias Ward

Mattias grundade Innometrics efter 10 år inom digital marknadföring på såväl kund- som leverantörsidan. Mattias arbete med Profile Could syftar till att förändra spelreglerna för digital marknadsföring med hjälp av kundprofiler.

Marika Bertilsson

Marika har sedan starten på APSIS år 2010 gått från rekrytering till strategiskt arbete med APSIS främsta resurs: människorna. Hon har över 15 års erfarenhet inom Human Resources, både i rollen som chef och som konsult.  

Alfred Gerum

När Alfred började på APSIS år 2016 tog han med sig 20 års erfarenhet och kunskap från IT- och mjukvarubranschen. Han har arbetat med digitala omställningar för flera bolag på Fortune 500, särskilt inom mode och lyx-branschen. Alfred brinner för CX och att utveckla team. 

Vill du ha mer? Vi ger dig APSIS More.

Vill du få branschtips och -tricks direkt till din inkorg? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev APSIS More för att få senaste nytt från den digitala marknadsföringens värld.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Med ensamrätt.