Vår ledningsgrupp

Alla företag behöver ledare. Vi har fem starka individer.

Anders Frankel

Som grundare och VD har Anders bokstavligen varit en del av APSIS sedan dag ett. Anders är en hängiven marknadsförande och entreprenör. Han jobbar för att förenkla livet för digitala marknadsförare med kraftfull och effektiv teknologi.

Kim Mortensen

Kim började på APSIS 2011 i rollen som indirekt försäljningschef, CPO, COO och är just nu vice VD. Kim har examen i företagsekonomi och bidrar stort med sin breda kunskap om branschen och 8 års erfarenhet av e-postmarknadsföring. 

Johan Eriksson

Johan har varit APSIS CFO sedan 2012 och har gedigna kunskaper om redovisning samt mer än 15 års branscherfarenhet. Innan han började på APSIS hade Johan flera chefspositioner på QlikTech.

Johan Krantz

Vår COO Johan satt tidigare i styrelsen för ProspectEye fram till dess att APSIS förvärvade företaget 2014, då han även tillträdde i rollen som COO. Johan har tio års erfarenhet av implementering av programvarusystem, rådgivning och utveckling.

Lars Meincke

Lars har arbetat med försäljning och marknadsföring under större delen av sitt yrkesliv och han är för närvarande vår globala försäljningschef. Han brinner för att införa förändringar i säljkulturen och applicera dem på verkliga situationer.

Marika Bertilsson

Marika har sedan starten på APSIS år 2010 gått från rekrytering till strategiskt arbete med APSIS främsta resurs: människorna. Hon har över 15 års erfarenhet inom Human Resources, både i rollen som chef och som konsult.  

Alfred Gerum

När Alfred började på APSIS år 2016 tog han med sig 20 års erfarenhet och kunskap från IT- och mjukvarubranschen. Han har arbetat med digitala omställningar för flera bolag på Fortune 500, särskilt inom mode och lyx-branschen. Alfred brinner för CX och att utveckla team. 

Vill du ha mer? Vi ger dig APSIS More.

Vill du få branschtips och -tricks direkt till din inkorg? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev APSIS More för att få senaste nytt från den digitala marknadsföringens värld.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Med ensamrätt.