Välkommen till APSIS-bloggen!

Här publicerar vi våra tankar, rapporter och nyheter om den digitala marknadsföringsbranschen. Söker du något speciellt? Hör av dig till oss så tar vi tag i det med en gång!

Postad 22nd November 2017 av Wilhelm Sahlberg

Vi slår hål på 4 myter om marketing automation

När en innovation får dragningskraft tenderar missuppfattningar att dyka upp till ytan. Leder automatisering till tråkiga och opersonliga budskap? Och är tekniken svår att implementera? Wilhelm Sahlberg slår hål på myterna!

Taggar: Marketing Automation

Postad 17th November 2017 av APSIS

Maximera effekten av video med marketing automation

Det råder inga tvivel om att video är en ny trend för att attrahera nya leads. Men hur kan du se till att video överstiger början av säljtratten och blir ett effektivt och mätbart verktyg genom hela kundresan? Vi berättar hur!

Taggar: Marketing Automation, Data-Driven Marketing, Lead Management

Postad 7th November 2017 av APSIS

Därför bör du fokusera på att konvertera dina kunder till prenumeranter

De flesta vet att e-post är en viktig kanal för att skapa leads, bygga kundrelationer och stärka varumärket. Men för att kamma hem vinsten är det även viktigt att konvertera existerande kunder till prenumeranter. Vi reder ut skälen!

Taggar: Email Marketing

Postad 31st October 2017 av APSIS

Så boostar marketing automation ditt innehåll: 7 beprövade tips!

Det sägs att content är kung. Men för att förtjäna platsen på tronen måste du säkra att det uppnår optimal relevans och ROI. Vi vägleder dig genom sju beprövade tips om hur marketing automation boostar ditt innehåll!

Taggar: Marketing Automation, Data-Driven Marketing

Postad 19th October 2017 av APSIS

Bekämpa blodiglarna i din digitala marknadsföring!

Vi närmar oss tiden då monster av alla slag väcks åter till liv och häxor flyger till Blåkulla för att koka kittelen full på arma marknadsförare. Som tur väl är finns det ett sätt för dig att bespara dig från mental plåga genom att sammankalla dina starkaste datadrivna strategier...

Postad 13th October 2017 av Emil Eriksson

Vill du nå försäljningssuccé på Black Friday? Så ökar du chanserna!

Har du börjat förbereda din kampanj inför intensiva Black Friday? Vi vägleder dig genom fem strategier som ökar chansen att du når försäljningssuccé!

Taggar: Email Marketing, Marketing Automation, E-commerce

Postad 11th October 2017 av APSIS

3 exempel på automatiserad e-post som boostar B2C

Även om marketing automation är nära förknippat med B2B lämpar sig tankesättet lika bra för dig som marknadsförare inom B2C. Med hjälp av tre exempel illustrerar vi hur automatiserad e-post effektiviserar ditt arbete – och boostar dina kunder!

Taggar: Email Marketing, Marketing Automation, E-commerce

Postad 29th September 2017 av Mattias Ward

Multikanal och omnikanal: vad är skillnaden?

Upplever du att skillnaden mellan omnikanal och multikanal känns diffus? Även om båda strategier fokuserar på multikanalsnärvaro, finns det distinkta skillnader som styr dess utförande och resultat.

Taggar: Data-Driven Marketing

Postad 22nd August 2017 av APSIS

Nyhetsbrev: 5 tips för att imponera på dina prenumeranter

Vi har letat fram de absolut viktigaste trenderna inom e-postmarknadsföring och kryddat med användbara tips för dig som vill imponera på dina prenumeranter.

Taggar: Email Marketing

Postad 27th July 2017 av Wilhelm Sahlberg

5 strategier för att lyckas med marketing automation

Tycker du att det känns svårt att komma igång med marketing automation? Wilhelm Sahlberg har samlat fem strategier som kan sätta din automatisering i rullning på nolltid!

Taggar: Marketing Automation

Sidor

© APSIS International AB. Med ensamrätt.